top of page

Recensies

WhatsApp Image 2023-07-03 at 21.22_edited.jpg

Eva haar manier van coachen is geweldig. Het is heel belangrijk om jezelf veilig te voelen bij een coach, en Eva biedt veel meer dan dat. 

Het voelt bij haar vertrouwd en heel veilig. Dit geeft je ruimte, om verder te kunnen gaan, dan alleen zingen. 


Je komt jezelf op verschillende vlakken tegen. Naast het technische, weet ze je met de juiste tools te raken, om zo nog meer bewust te worden van alles wat erbij komt kijken, tijdens zingen. En geloof me, dit is veel meer dan alleen de stembanden. 


Kortom; Eva weet waar ze het over heeft, en ik voel en ervaar dit iedere keer weer! 

Talita Angwarmasse

Maartje.jpeg

Een thema dat centraal stond, was mijn persoonlijke energie (fijn uitgeplozen binnen het ‘Human Design’ systeem) in relatie tot mijn stem. Mijn persoonlijke energie staat vaak ‘aan’, in het dagelijks leven, maar ook op het podium. Hoge noten probeerde ik altijd te halen door veel kracht en energie te geven. Niet altijd makkelijk met mijn donkere stem en daarnaast had het vaak niet het beoogde resultaat. Eva en ik hadden een fijn gesprek over hoe dit harde werken was ontstaan na mijn conservatorium-tijd en het jarenlange optreden. Eva gaf mij een andere kijk op mijn energie, met daarbij behorende opdrachten. Ik ging ermee aan de slag en er gebeurde iets wonderlijks. 

Waar ik voorheen vaak op safe ging wat betreft het zingen van hoge noten of ze er aan de andere kant met een bult kracht uit probeerde te krijgen, zong ik nu met gemak klanken die ik nooit voor ogen had gehouden. Enkel door het feit dat ik mij bewust was van mijn eigen energie.

Maartje Waanders

IMG_6608_edited.jpg

Het is fijn als een coach jou echt ziet voor wie je bent en met Eva was dat 100% zo. 
Haar aanwezigheid is fijn en oprecht met geduld en veel kennis over spreken, presentatie en de stem. Zij begeleidde mij in de voorbereidingen voor mijn TedX talk en gebruikte daarbij Human Design als aanvullend hulpmiddel. 
Eva liet mij ook zien dat mijn beste beslissingen vanuit mijn onderbuik komen, dat ik een heldere ja of nee moet voelen. Door dit toe te passen voelde ik mij extra krachtig en twijfelde ik minder. Het zijn tools die ik ook meeneem in de rest van mijn leven. 
Tot het laatste moment, voor ik het podium op ging, was Eva bij me om samen mijn adem te checken en mij eraan te herinneren om in mijn eigen energie te blijven. Met als resultaat een talk waar ik ontzettend trots op ben. Ik ben dan ook blij dat ik Eva heb leren kennen en heb de coaching ervaren als een ontzettend prettige ervaring waarvan ik hoop dat we die in de toekomst weer eens zullen hebben. 


Angelique Houtveen

Reviews 1:1 traject: Recensies
bottom of page