Jetta Starreveld (foto Ruud Pos).jpg

foto: Ruud Pos


Jetta Starreveld

Zangeres & Zangdocent

Heel inspirerend, informatief goed op orde, leuke uitwisseling met collega's en een mooie compacte en gefocuste training.

Ik ben deze training gaan doen om weer verder te leren over Complete Vocal Technique en mijn eigen stem, inspiratie op te doen voor mijn eigen lessen en te netwerken met collega zangers en zangdocenten.

Ik heb veel geleerd van de masterclasses, en vooral het daarbinnen even kort uitwisselen met elkaar. Maar ook het feedback krijgen op eigen opnames heb ik als heel nuttig ervaren. Ook heb ik geleerd dat ik eigenlijk al heel veel weet en goed mee kon komen met de opdrachten. En dat het zingen van de stemfuncties -zeker na de vorige training- een eigen groei heeft gehad in mijn stem.

Het volgen van de training online is me goed bevallen; beter dan gedacht. Ik heb het gevoel gehad net zoveel -en misschien nog meer- informatie en kennis mee te kunnen krijgen. Het luisteren naar de masterclasses met de plaatjes in beeld gaf focus. De filmpjes & opnames gaven heel veel 'praktijk' info en de FB discussie groep verving het live kletsen tijdens een thee pauze. 

Eva is een supergoede docent met een zeer professionele aanpak, heldere taal en kennis maar bovenal:

ze zet een fijne, veilige en inspirerende sfeer neer.

 
unnamed.png

Judith Vissers

Zangeres & Zangdocent

Ik liep al jaren vast met mijn stem na het afronden van mijn studie musicaltheater. Ik had houvast nodig en ook vooral meer kennis. Dat het zoveel kennis zou zijn, die ik op kon slurpen in deze cursus, wist ik nog niet van te voren. Ik ben er vooral in gestapt om een commitment aan te gaan én mijn stem serieus te nemen.

De kennis die ik heb opgedaan, die direct toe te passen in de praktijk. Ik wist niet dat er zoveel te 'weten' viel en ik heb eindelijk het gevoel dat ik controle heb over wat ik doe, maar ook over wat ik hoor. Als ik nu anderen hoor zingen, weet ik -eindelijk- wat ze doen. Daarnaast de persoonlijke feedback heeft mij echt in de goede richting gestuurd. En de tools die je krijgt, om ermee bezig te gaan. Is het niet door een tip, dan krijg je wel een persoonlijk opdrachtje. Fijn!

Fantastisch en het geld dubbel en dwars waard! Investeer hierin als je übernieuwsgierig bent naar de stem én als je zin hebt om je te committen en te groeien.