top of page
Referenties: Video
Referenties: Video
IMG_7573_edited.jpg

"In mijn lespraktijk kreeg ik soms te maken met problemen waar ik eigenlijk geen raad mee wist. Ik vroeg me af of CVT wél de oplossingen kon bieden. En dat was zo. De praktische aanpak werkt voor mij ook erg goed.


Mijn zanggewoontes zijn natuurlijk al behoorlijk ingesleten. Maar de kennis die ik opdeed bij Eva maakte dat het allemaal duidelijker werd. Aan welk 'touwtje ik moest trekken'."

Hanneke Bergsma

Zangeres & zangdocent

"Ik wilde graag leren hoe CVT dingen benaderde. Omdat ik zo getraind ben in termen als ‘kopstem’, ‘borststem’, ‘belten’, ‘mixen’. Ik vond het in het begin ook lastig om CVT termen te koppelen aan mijn ‘oude’ termen.


Wat is dan mixen in CVT bijvoorbeeld? Of is belten nu Edge of Overdrive? Maar CVT is  daar juist heel duidelijk in, vind ik, omdat je dus veel meer klanken kan beschrijven."

April van Amelsvoort

zangeres & zangdocent

"Ik wilde het systeem beter begrijpen en gebruiken als tool voor mijn leerlingen. Maar ook ik zong vroeger alleen maar in Neutral en wilde vooral mijn Curbing-stem beter ontwikkelen. 

Ook had ik moeite om vibrato op m'n hoge tonen te krijgen in Curbing en Edge en dat heb ik door jouw cursus nu beter onder controle."

Shirley Spoor 

zangeres & vocal coach

Referenties: Recensies

Wil je ook aan de slag met Complete Vocal Technique?

Neem dan contact met me op via het formulier hieronder. Ik neem binnen 48 uur contact met je op!

Bedankt voor de inzending!

_Vocal%20Performance%20Institute%20AF-60
Referenties: Sales Lead
bottom of page