Artiesten & Producenten

Ik begrijp de uitdagingen die tijdens de opstart van een productie plaats vinden. Als vocal coach en zangpedagoog begeleid ik zangers, performers en acteurs naar het niveau voor de productie. Ik neem hierin altijd de context mee en ik coach de artiest door alle fases heen, van de repetitieruimte tot aan de première.
Een check-in of een uitgebreid traject: ik sta klaar om jouw artiest naar een hoger plan te tillen!

FDFF0369-398C-48A5-9A65-EDAFCC59CBE1.jpe
 

Gespecialiseerde sessies en tarieven

Voor zangers, performers en artiesten

€ 125,-

CHECK - IN

Persoonlijke coaching sessie. We werken aan hetgeen dat voor jouw artiest op het moment belangrijk is. Een voorbereiding op een auditie, concert of een ander belangrijk meetmoment. Vooraf ontvang ik een opname met de vocale uitdaging en ik richt de sessie zo in dat we alle punten getackeld hebben. Na deze sessie ontvangt de artiest nog extra feedback via WhatsApp Sessions. Deze sessie kan in Amsterdam of -op verzoek- online of op locatie plaats vinden. Duur sessie: 1 uur

€ 400,-

VOCAL TECHNIQUE

Is het tijd om de stem weer eens onder de loep te nemen? Dan is een uitgebreide coaching sessie de uitkomst. Na een korte intake via Zoom waarin we de wensen in kaart hebben gebracht stuur ik een persoonlijk voorbereidingsplan voor onze live sessie. Deze 3 uur durende sessie vindt plaats in Amsterdam of -op verzoek- op een eigen locatie of online. De artiest krijgt een Practice Plan en feedback via WhatsApp Sessions na de live sessie. 
Duur totale sessie: 3 uur

Vraag een offerte aan

TOTAL PERFORMANCE

Staat er een belangrijke productie op de agenda en wil jij je artiest optimaal laten voorbereiden? In een persoonlijk traject werken we vanaf 3 tot 6 maanden voor de opstart aan zangtechniek, sound, conditie, materiaal en mindset, zodat jouw artiest met zelfvertrouwen de première in gaat. Een investering in de artiest waar hij of zij ook tijdens de loop van de productie profijt van zal hebben. 
Duur: 3 - 6 maanden

Alle diensten van de Eva Wilms Vocal Academy zijn excl. 21% BTW.
Voor coachings op locatie op verzoek worden reis- en verblijfkosten berekend.

 

Liever een groepstraining online volgen?

CVT Essentials

 Leg een goede basis

Tools voor je techniek, stijl en sound. Dit is je kans om jouw zangtechniek te upgraden en nog meer vertrouwen te krijgen in wat je al kon plus nog meer! In deze online training leer je alles over de belangrijkste technieken uit Complete Vocal Technique, hoe je zangtechniek toepast om je eigen sound te versterken en verrijk je je kleurenpalet.

IMG_1037_edited_edited.png