top of page

Artiesten & Producenten

Ik begrijp de uitdagingen die tijdens de opstart van een productie plaats vinden. Als vocal coach en zangpedagoog begeleid ik zangers, performers en acteurs naar het niveau voor de productie. Ik neem hierin altijd de context mee en ik coach de artiest door alle fases heen, van de repetitieruimte tot aan de première.

Een check-in of een uitgebreid traject: ik sta klaar om de artiest naar een hoger plan te tillen!

FDFF0369-398C-48A5-9A65-EDAFCC59CBE1.jpe
Artiesten Coaching: Over

Gespecialiseerde sessies en tarieven

Voor zangers, performers en artiesten

€ 135,-

CHECK - IN

Persoonlijke coaching sessie. We werken aan hetgeen dat voor de artiest op het moment belangrijk is. Een voorbereiding op een auditie, concert of een ander belangrijk meetmoment. Vooraf ontvang ik een opname met de vocale uitdaging en ik richt de sessie zo in dat we alle punten getackeld hebben. Na deze sessie ontvangt de artiest nog extra feedback via WhatsApp Sessions. Deze sessie kan in Amsterdam of -op verzoek- online of op locatie plaats vinden. Duur sessie: 1 uur

€ 400,-

VOCAL TECHNIQUE

Is het tijd om de stem weer eens onder de loep te nemen voor een belangrijk performance moment? Dan is een langere coaching sessie de uitkomst. Na een korte intake waarin we de wensen in kaart hebben gebracht volgt onze live sessie. Deze 3 uur durende sessie vindt plaats in Amsterdam of -op verzoek- op een eigen locatie of online. De artiest krijgt de tools in handen en extra feedback via WhatsApp na de live sessie. 
Duur totale sessie: 3 uur

vanaf € 2500,-

TOTAL PERFORMANCE

Staat er een belangrijke productie op de agenda en wil jij je artiest optimaal laten voorbereiden? In een persoonlijk traject werken we vanaf 3 tot 6 maanden voor de opstart aan zangtechniek, sound, conditie, materiaal en mindset, zodat jouw artiest met zelfvertrouwen de première in gaat. Een investering in de artiest waar hij of zij ook tijdens de loop van de productie profijt van zal hebben. 
Duur: 3 - 6 maanden

Alle diensten van de Eva Wilms Vocal Academy zijn excl. 21% BTW.
Voor coachings op locatie op verzoek worden reis- en verblijfkosten berekend.

Artiesten Coaching: Pakketten & tarieven
bottom of page