_Vocal%20Performance%20Institute%20AF-60

CVT Advanced

Een deep dive in Complete Vocal Technique om je stem naar next level te brengen!

 

Testimonials

"CVT Essentials is een hele duidelijke training waarin op een hele fijne manier de basis van CVT wordt uitgelegd. Ook word je op een hele prettige en interactieve manier aan het werk gezet d.m.v. de Facebook groep, Zoom sessie's en Whatsapp Sessions. Wanneer je op zoek bent naar meer verdieping in deze bepaalde zangtechniek of je loopt tegen bepaalde moeilijkheden aan tijdens het zingen is deze training echt een aanrader om je naar een hoger level te tillen.

Eva is een hele prettige coach, die heel duidelijk kan uitleggen waar het allemaal om draait. Ze heeft zelf ook nog eens een prachtige stem waarmee ze ook nog eens heel duidelijk in elke stemfunctie kan voorzingen. De manier waarop ze feedback geeft is positief en opbouwend. Maar ze geeft ook op een prettige manier aan waaraan je nog zou kunnen werken of hoe je iets anders zou kunnen doen."

Chantal Spreuwenberg - Zangeres & Zangdocent

Ik vind de indeling in eerst de basisprincipes, en dan daarna de modes een heel fijn model om in te denken. Sowieso vind ik dit het meest heldere model waar ik - na vier jaar conservatorium - ooit les in heb gehad. Ik vind het verschil tussen metaal en geen metaal een eye-opener, en dat is voor mijzelf denk ik de gateway geweest naar het ontdekken naar wat ik allemaal met mijn stem kan.


En ook de ontdekking dat ik me toch lang heb vereenzelvigd met mijn stem alsof dat één stem was, met zijn eigen kwaliteiten en gebreken. En via vooral het gebruik van metaalklanken (en een hele heldere uitleg van ademsteun) ben ik nu aan het ontdekken dat die stem nog enorm veel kanten op kan.

Stan Vreeken - Zanger & Zangdocent

"De kennis die ik heb opgedaan is direct toe te passen in de praktijk. Ik wist niet dat er zoveel te 'weten' viel en ik heb eindelijk het gevoel dat ik controle heb over wat ik doe, maar ook over wat ik hoor. Als ik nu anderen hoor zingen, weet ik -eindelijk- wat ze doen. Daarnaast de persoonlijke feedback via WhatsApp, heeft mij echt in de goede richting gestuurd.

Het belangrijkste dat ik heb geleerd is: weten wat ik doe en ook weten dat er keuzes zijn. Het vertrouwen dat de problemen die ik met mijn stem ervaar, wél op te lossen zijn. Vooral dat!"

Judith Vissers - Zangeres & Zangdocent

"Dat alles mogelijk is. LOVE that.


De cursus CVT Essentials geeft je zangvrijheid, klankverruiming en pleziergereedschap. Een boost aan je eigen zangwensen, een bron voor je zangpraktijk als uitvoerende maar ook als docent.

Omdat Eva zo screen-empathisch is, voel je je supersnel op je gemak juist en dan ook nog thuis vanachter je computer. Het vocaal delen gaat denk ik ook makkelijker en sneller."

Stefanie Janssen - Zangeres & Vocal Coach

"Ideale mix tussen theorie, praktische voorbeelden en transfer leren maken naar je eigen stem.

Eva is een zangeres en docent die direct aandacht heeft en grip krijgt op ieders leren. Ik vind het luisteren naar haar en naar elkaar heel waardevol. Ik vind dat er een hele mooie balans is tussen aandacht voor didactiek en het zelf eerst ontdekken.

Een spiegel voor je eigen docentschap."

Margarite Smit - Theaterdocent

"Een mooie ontdekkingsreis - zeker als je niets weet van CVT. In plaats van registers en kleuren, gaat het opeens over stemfuncties, karakters en effecten...Wel even schakelen, maar zeker enorm de moeite waard. Er komen meer sounds binnen handbereik. 

Al ben ik een fan van 'live' vond ik dit heel goed te doen. En het is natuurlijk fijn om met een groep vanuit alle hoeken van het land te kunnen inhaken. Het was ook ideaal voor deze tijd: los van soepelere of strengere maatregelen konden de lessen gewoon doorgaan."

Helen Botman - Zangeres & Stemcoach