top of page

Human Design workshops

Hoe geef jij stem aan jouw unieke blauwdruk?

SalonStijl-2022-KimdeVries-031_edited.jpg

Introductie Human Design

Tijdens de introductie workshop Human Design wordt door Eva de basis van dit systeem uitgelegd. Je ontdekt welk energie type je bent en de passende strategie behorend bij jouw type. Daarnaast leer je over naar welke stem jij het beste kunt luisteren als je een belangrijke beslissing neemt. 

Maandag 13 november 2023

19.30 - 21.30 uur

Het Atelier Uitgeest

49,95 euro

SalonStijl-2022-KimdeVries-036_edited_edited.png

Human Design 'the centers'

Binnen Human Design wordt er vaak als eerst gesproken over de energie typen. De energie typen zijn gebaseerd op de centra in de chart. Een energie centrum vertelt ons hoe we het beste kunnen navigeren binnen de verschillende aspecten van het leven. Dit kan gaan over motivatie, stress, emoties of ideeën.


De centra die zijn ingekleurd (gedefinieerd) zeggen iets over onze eigen energie, die betrouwbaar is en waarmee we impact hebben op anderen. De witte en open centra (ongedefinieerd) is de energie die we ontvangen en die we versterken. Omdat deze energie niet eigen is, is de ervaring elke keer anders, afhankelijk van de omgeving waarbinnen je bevindt. 

Door onze ongedefinieerde centra te kennen, worden we ons bewust van wat wel en niet van ons is, en leren we ons niet te identificeren met de dingen die niet van ons zijn, zodat we kunnen terugkeren naar wie we zijn.

En dit start met bewustwording! Tijdens de workshop 'the centers' gaan we hier dieper op in.

Deze workshop is voor iedereen die al een beetje bekend is met zijn energie type en strategie en is voor iedereen met deze voorkennis toegankelijk.

vrijdag 22 september

19.00-22.00 uur

Het Atelier Uitgeest

75 euro incl. BTW

_Eva Willems2-0213.jpg

Masterclass Human Design & Voice

Je bent professioneel zanger(es) en/of performer en je werkt regelmatig aan je eigen stem. Maar wist je dat jouw blauwdruk jou informatie geeft over jouw unieke talenten die verder gaan dan hoe goed je kunt zingen?


De energie die jij overbrengt en laat horen in je stem wordt bepaald door wie jij bent, maar ook door wie jij niet bent. Het is heel interessant om inzicht te krijgen in jouw bijdrage in energie, zodat het jou als mens en jou als performer kan versterken.

Wil je weten wat Human Design voor jou en je stem kan betekenen?

Schrijf je dan in voor deze exclusieve masterclass.

De masterclass is voor max. 5 deelnemers en is inclusief koffie, thee en lunch.

Zondag 5 november

11.00-16.00 uur

Het Atelier Uitgeest 

175 euro ex. BTW

Workshops: Diensten
bottom of page