top of page
_Eva Willems2-0258.jpg

HUMAN DESIGN

Human Design; een systeem dat, met name de laatste jaren, heel populair is geworden als tool voor persoonlijke ontwikkeling. En dat is niet zo gek, omdat je via jouw Human Design inzicht kunt krijgen in wie je van nature bent. Op basis van jouw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd krijg je een unieke handleiding voor je dagelijkse leven. Deze uitgebreide chart, ook wel jouw blauwdruk genoemd, geeft weer welke talenten en kwaliteiten je bij je draagt. Welke energie je uitstraalt. Welk potentieel er in jouw leeft. Zie het als jouw unieke vingerafdruk, waardoor je inzicht krijgt in wat past bij jou.

 

Het Human Design systeem is een combinatie van meerdere oosterse wijsheden -waarvan de astrologie voor veel mensen bekend is- en moderne wetenschappen, zoals de kwantummechanica. Door deze formule bestaat jouw chart uit zoveel details, hetgeen jouw chart uniek maakt. Deze blauwdruk kun je zien als een soort foto dat er van jou werd gemaakt; van het energieveld op het moment dat jij geboren bent.

Voor veel mensen is de informatie die zij krijgen door hun Human Design zeer herkenbaar; een bevestiging van wat ze diep van binnen al weten.

Ook geeft Human Design jou handvatten hoe je jouw energie het beste kunt inzetten. Bijvoorbeeld binnen je werk en relaties, maar ook geeft het inzichten over rust nemen en emoties die je kunt ervaren. Over naar welk stemmetje in jezelf jij het beste kunt luisteren wanneer je voor een belangrijke beslissing staat.

Human Design: Over mij
_Eva Willems2-0321_edited_edited_edited.png

DE RELATIE MET JOUW STEM

In het Human Design systeem staat het keelcentrum voor zelfexpressie, uiten en communiceren. Wanneer je je stem gebruikt zoals dat kloppend is voor jou, dan spreek of zing je authentiek. Je ervaart dat een stem echt bij je binnenkomt. 

Binnen mijn methodiek gebruik ik jouw Human Design chart als onderdeel van het energetisch bewust worden van jouw innerlijke stem. De combinatie van fysiek (stemtechniek), mentaal (mind) en energie zijn de basisprincipes van waaruit ik werk. 

Human Design: Over mij
bottom of page