top of page
_edited.jpg

Hoe was het om de CVT training online te volgen?

Referenties over online trainen: Recensies

Meer dan prima. Sterker nog, het had voordelen. Als we met 9 mensen in een Zoom-meeting zaten, en Eva deed iets voor, konden we dat allemaal na doen. In een live groepstraining heb je toch vaak 'last' van het 'stiekeme oefenen' (wat je dan ook nog zachtjes doet, omdat de trainer praat) en als je het geluid MAG maken, dan hoor je jezelf niet, want dan doet iedereen het. Fijn dus.

Judith Vissers - zangeres & vocal coach

Al ben ik een fan van 'live' vond ik dit heel goed te doen. En het is natuurlijk fijn om met een groep vanuit alle hoeken van het land te kunnen inhaken. En het was ook ideaal voor deze tijd: los van soepelere of strengere maatregelen konden de lessen gewoon doorgaan. De live-zoom meetings vond ik fijn gaan. Helder, veel ruimte voor vragen. De vragen en input van de anderen waren ook fijn. Ook de luisteroefeningen en 'zelf filmpjes delen' in de Facebook groep werkte goed.

Helen Botman - zangeres & stemcoach

Dat vond ik erg fijn. Omdat ik in Limburg woon was ik blij dat ik niet iedere keer richting de randstad hoefde te rijden. Je kunt gewoon thuis alles doen en je blijft toch in verbinding met elkaar. Natuurlijk is het fijn om mensen persoonlijk en live te ontmoeten. Maar dit is een heel fijn alternatief, zeker als je zo ver weg woont. En er wordt van verschillende online platformen en social media gebruik gemaakt, waardoor het erg afwisselend is en nooit saai wordt.

Chantal Spreuwenberg - zangeres & vocal coach

HEEL FIJN. Ik had niet gedacht dat het zo goed zou voelen en bevallen. Je kunt veel in je eentje oefenen. En dan heerlijk op je eigen tijd dingetjes naar jou sturen. Maar wel genoeg structuur om niet te verslappen met de wekelijkse meetings. Deze tijd -persoonlijk en in de wereld- vroeg er gewoon om.

Stefanie Janssen - zangeres & zangdocent

Eigenlijk vind ik het heel erg fijn! Het stelt je echt heel erg in staat om zelf je momenten te kiezen om te studeren en te leren. Ik zou ook wel heel graag een keer een live les willen plannen, als dat mogelijk is, maar ik vind de lessen via Whatsapp ook wel heel erg tof omdat je op die manier netto misschien veel minder tijd vraagt, maar wel veel meer topics kan behandelen!

Stan Vreeken - Zanger & Zangdocent

bottom of page