Advanced Singer Program

In 3 maanden meer vertrouwen in je eigen techniek & sound en het maximale uit jouw stem halen.

 

Advanced Singer Program

✓ Ben je een geschoolde of ervaren zanger(es) en wil jij ontdekken hoe je authentieker kunt klinken?

✓ Ken je je eigen stem goed, maar blijf je soms hangen in dezelfde sound keuzes?

✓ Wil jij ontdekken hoe jouw unieke talent en signature sound sterker naar voren komen?

✓ Blijf je vastlopen in dezelfde technische issues en wil je deze serieus gaan aanpakken?

✓ Wil je het totaalplaatje van zangtechniek, mindset én energie onder de loep nemen?

✓ Wil je af van de quick fix mentaliteit en wil je investeren in jezelf en in je stem?

✓ Ben je leergierig, open minded, gedreven én heb je een duidelijk doel voor ogen?

Dan is dit programma echt iets voor jou!

_Vocal%20Performance%20Institute%20AF-61
 

Professioneel ontwikkelen

Blijvend investeren in jouw stem

Je bent een professionele zanger(es) en je staat op het punt dat je klaar bent met het langer uitstellen van jouw droom. Je hebt het gevoel dat er kansen aan jou voorbij gaan, omdat je nog niet compleet gaat voor wat je wilt bereiken. Omdat je het spannend vindt, luistert naar het negatieve stemmetje in je hoofd of jezelf constant vergelijkt met anderen. En om dit soort redenen niet écht gaat voor die commitment aan jezelf en jouw droom. 

Zangtechniek

Het verder onderzoeken van de technische mogelijkheden van de stem is één van de belangrijkste drijfveren van een zanger(es). Niet zozeer om alles te kunnen, maar omdat het proces van werken aan je stem voldoening, inzichten en zelfvertrouwen kan geven. En grip! 

Grip hebben op je stem is essentieel voor een professional en daarom werk ik binnen mijn lessen en trainingen altijd aan de 'gaps' binnen jouw techniek. De delen van je stem waar je nog onzeker bent en vertrouwen wilt opbouwen.

Sound

Jouw stemkleur, muzikaliteit en de keuzes die je maakt bepalen jouw sound. Jouw eigenheid in je stem maakt dat jouw publiek je herkent. Hoe ontdek je jouw sound en hoe vind je de JOU in een song? Hoe blijf je je verbinden met je gevoel wanneer je voor een zangtechnische uitdaging komt te staan? Ik zal je hierop spiegelen en uitdagen om tot de essentie van jouw sound te komen. 

Mindset

Veel van de zangers waarmee ik werk hebben een professionele zangopleiding gehad of staan al langer als performer op het podium. Het is voor hen onvermijdelijk om tegen mentale vraagstukken aan te lopen. Audities doen, concerten geven en presteren onder druk horen bij het vak. Werken aan een gezonde mindset, zodat je, ondanks tegenslagen, gecommitteerd blijft aan je doel, is daarom net zo belangrijk. 

Binnen dit programma werk ik samen met body & mind coaches die jou daarin zullen ondersteunen.

Energie

Jouw unieke talent gaat verder dan alleen goed kunnen zingen. Wie jij bent als persoonlijkheid, de waarden die jij uitstraalt en jouw levenservaring geven kleur aan jou en aan jouw stem. Dit vertaalt zich ook door in jouw zangstijl, de sound keuzes die je maakt en hoe jij je profileert. 

Het leren kennen van jouw energie en hoe je deze voedt en versterkt is daarom ook essentieel. 

Een plan

Dromen is heerlijk en nodig om te voelen wat je wilt bereiken. Maar om tot een resultaat te kunnen komen, moeten we onszelf blijven motiveren, ook als het even niet zo goed gaat. 

De grootste motivator is weten waar je naar toe wilt werken en waarom dat belangrijk is voor jou. Een doel, als een stip op de horizon, zorgt ervoor dat je ervoor blijft gaan. Ik help je bij het creëren van dit kader, voordat we aan de slag gaan, waar je altijd op terug kunt vallen. 

Het Advanced Singer Program is er speciaal voor professionele zangers en performers die duidelijk weten waar ze naar toe willen groeien. Die next level willen gaan en daarin gecoacht willen worden.

 
unnamed-2.jpg

Eva haar Advanced Singer Program was precies wat ik nodig had op precies het juiste moment.

Ik voelde mij gevoed door de masterclasses en theorie, heb aan tientallen nummers gewerkt via de Whatsapp lijn, en ik voelde mij gezien, begrepen en serieus genomen als persoon en artiest.

Ook opmerkelijk is Eva haar structuur en persoonlijke benadering!


Ik zou deze cursus zeker raden aan zangers die zich al comfortabel voelen in hun eigen talent en ambacht, maar net een stapje dieper willen gaan. Mij heeft het zeer geholpen in het hoogste gedeelte van mijn stembereik te rekken en onderzoeken, de verschillende stemmodes beter te onderscheiden, de kenmerken van mijn eigen sound te bepalen, en mijn kracht als stem-kameleon te omarmen.

Ik ben Eva heel dankbaar!

Paul Morris - Zanger

 

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

✓ We starten jouw programma met een 1- op -1 kick-off van 1,5 uur, waarin we samen doelen stellen voor de komende 3 maanden, je stem onder de loep nemen en welke focus we gaan aanbrengen om jouw stem op een hoger plan te tillen. Ook bepalen we aan de hand van deze intake welke personal coach het beste bij jou zal passen om aan de slag te gaan met jouw belemmerende overtuigingen, die jouw droom mogelijk in de weg kunnen zitten.

✓ Je krijgt toegang tot mijn online omgeving Tools for Pro Singers.

Hierin vind je alle praktische kennis en oefeningen die je maar nodig kunt hebben om jouw stem professioneel te blijven trainen.

De modules gaan over de ideale warming-up, hoe je je stem gezond houdt, zangtechnieken en efficiënt oefenen. Daarnaast deel ik mijn inzichten waarmee je jouw sound en eigenheid kunt versterken.

✓ Je krijgt 3 x een 1- op -1 zangsessie van 90 minuten, waarin je vocal en/of personal coaching ontvangt van mij. 

✓ Tussendoor kun je feedback ontvangen van mij wanneer jij vastloopt in je oefenproces of even snel bevestiging wilt krijgen. Hiervan kun je gebruik maken van maandag t/m donderdag tussen 10.00 -13.00 uur. Deze feedback loops zorgen ervoor dat jouw proces nooit hoeft te stagneren en kan je altijd door.

✓ Voor extra inspiratie en kennis worden er meerdere online masterclasses van 60 - 90 minuten ingepland over een specifiek onderwerp binnen Techniek & Sound, Complete Vocal Technique (CVT), Mindset en Energie. Deze worden gegeven door mijzelf en specialisten uit mijn netwerk.

✓ Je ontvangt 3 x een 1 - op -1 sessie van 60 minuten met een personal coach. Met deze coach werk je aan je innerlijke overtuigingen, je blokkades en naar meer zelfvertrouwen in jezelf en in je stem.

✓ BONUS

Deelname aan een live dag met iedereen die een zang- of vocal coach programma volgt bij mij. Deze datum wordt geprikt via een datumprikker. Op deze dag kan je een live masterclass verwachten van mij en gastdocent(en). 

 

Dit programma is bedoeld voor jou als:

 • je een zangopleiding hebt gevolgd en/of ruime podiumervaring hebt.

 • je een professionele vocalist bent en weet dat je nog niet je volledige talent of potentie bereikt hebt.

 • je jouw eigen stem goed kent, maar je deze niet altijd kunt verbinden met je gevoel.

 • je begrijpt dat een professionele zanger(es) vooral aan zichzelf werkt en niet alleen aan zangtechniek.

 • je zelfkennis hebt, dus je weet waar je wel goed in bent en waar je nog hulp kunt gebruiken.

 • je een plan voor ogen hebt en daarvoor wilt gaan.

 • je zelfstandig kunt werken, verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces en echt wilt groeien.

 • je er aan toe bent om tijd en ruimte te maken voor een intensief traject en voor 100% committed bent aan jouw transformatie.

 

Dit programma is (nog) niet voor jou als:

 • wanneer je een beginnende zanger bent of zingen puur als hobby hebt.

 • je alleen op zoek bent naar een zangtechnische kennistraining.

 • je op zoek bent naar wekelijks zangles volgen en repertoire opbouwen.

 • je wilt groeien en investeren in jezelf als zangdocent/vocal coach.

 • je nog niet weet waar jij in kunt groeien, omdat je je eigen stem nog niet zo goed kent.

 • je nog aan het ontdekken bent waar jij naar toe wilt werken en nog geen concreet doel voor ogen hebt.

 • je niet zeker weet of investeren in jezelf als zanger(es)/performer jouw volgende stap is.

 • je bang bent dat dit coachingstraject zich niet terugbetaalt in het verwezenlijken van jouw droom.

 
_Vocal Performance Institute AF-5785.jpg

In het kort mijn verhaal

Ik heb niet compleet mijn hart gevolgd toen ik werd aangenomen voor het conservatorium. Ik deed auditie voor zowel de lichte als de klassieke afdeling en werd aangenomen voor klassiek. Evengoed dolblij dat ik kon beginnen aan een zangopleiding, maar mijn wens was om een folk/country zangeres te worden. Ik heb veel van mijn klassieke scholing geleerd, maar ik was ook altijd op de popafdeling te vinden. Niet zonder problemen uiteraard, want ik had geen idee hoe ik mijn stem kon navigeren tussen alle stijlen.

Tot ik Cathrine Sadolin ontmoette en zij mijn vragen kon beantwoorden. Zij is de grondlegger van de methode CVT en ik had meteen het juiste gevoel bij haar. Ik verhuisde naar Kopenhagen en daar vervolgde ik mijn studie aan Complete Vocal Institute. De tijd die ik daar heb doorgebracht heeft mij de mogelijkheid gegeven om te leren, te trainen en te reflecteren op mijn eigen stem en die van anderen. De afgelopen 15 jaar heb ik veel CVT lessen, workshops en masterclasses gegeven in binnen- en buitenland. Ook ben ik meer dan 10 jaar agent voor CVT Nederland geweest en gaf ik les aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. 

Door mijn ervaring in meerdere stijlen zang als zangeres, maar ook als docent, heb ik mij gespecialiseerd in cross-genre vocal coaching. Ik begeleid zangers in de grote musicals van Nederland, zoals Hij gelooft in mij, Mamma Mia, Lazarus, On your feet!, The Lion King, Hair!, Kinky Boots, Tina! the Tina Turner musical en The Bodyguard. Daarnaast coach ik met regelmaat popartiesten die zich voorbereiden op (theater)tours en studio opnames. 

Mijn opleidingen en leservaringen hebben mij ontzettend veel gebracht; waaronder inzicht en vrijheid binnen mijn eigen stem, het ontdekken van mijn eigen sound en een ontelbare hoeveelheid aan handvatten om andere zangers verder te helpen. 

Daarnaast ervaar ik nu, met terugwerkende kracht, dat ik altijd mijn eigen weg ben gegaan. Ik heb verschillende routes bewandeld en heb veel lessen geleerd, omdat ik wist dat het me altijd verder zou brengen. 

Ik heb naast passie voor de stem ook een sterk geloof in persoonlijke ontwikkeling als ondersteuning van een professionele mindset. Dit naar mijn idee nodig is om binnen dit vak met plezier te kunnen blijven werken en om te groeien als zanger(es) of performer. 

Ik focus mij binnen mijn begeleiding op het omhoog halen van de potentie van de zanger(es), zowel zangtechnisch als sound-technisch. Daarnaast gids ik de zanger(es) aan de hand van de persoonlijk gestelde doelen en het versterken van zijn/haar authenticiteit. 

 

Aanmeldformulier

Praktische informatie

Er staat op dit moment geen nieuw programma gepland.
Heb je interesse in een volgend programma, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Bedankt voor de inzending!